Noul Audi A4 primeşte motorizări nou-nouţe şi un design mai sportiv – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 15 mai 2019 Știri auto

Audi a publicat primele imagini şi informaţii despre noua familie Audi A4. Modelul beneficiază de o serie de modificări care o diferenţiază de versiunea precedentă. Acestea încep cu o nouă grilă, care este mai largă, o nouă formă a farurilor şi câteva noi modificări ale siluetei. 

Toate modelele A4 sunt echipate cu faruri LED, dar clienţii pot dota modelele de top cu tehnologia Matrix LED. Alte modificări exterioare efectuate asupra noilor modele A4 sunt reprezentate de luminile din spate şi de un design diferit al barei de protecţie din spate. Cumparatorii vor putea opta între 12 culori exterioare.

Mergând la interior, Audi a dotat noul A4 cu ultimul său sistem de infotainment MMI care încorporează un afişaj tactil de 10,1 inch cu feedback acustic. De asemenea, producătorul german de maşini a îmbunătăţit sistemul de navigaţie.

Serviciul de apel şi serviciul de urgenţă sunt disponibile încă din standard; aplicaţia myAudi conectează telefonul cu maşină. Aceasta permite clientului să blocheze / deblocheze vehiculul şi să pornească motorul utilizând un smartphone. 

La lansarea în Europa Audi va oferi linia de modele A4 cu şase motoare turbo. Puterile lor variază de la 150 şi 347 CP. De la Audi A4 35 TFSI, până la Audi S4 TDI toate motoarele, fie cele diesel cu patru cilindri, V6 TDI sau TFSI cu patru cilindri, respectă standardul de emisie Euro 6d-temp.

Pentru lansarea pe piaţă, trei variante de motoare vor avea un sistem mild hibrid (MHEV) de 12 volţi. Acesta aduce o contribuţie importantă la atingerea ţintelor privind consumul de combustibil. În uzul zilnic, sistemul MHEV reduce consumul de combustibil cu până la 0,3 litri la 100 de kilometri. Toate modelele A4 sunt disponibile cu o transmisie automată ca dotare standard.

Modelele Audi A4 cu motor TDI pot fi comandate în Europa din luna mai 2019. A4 allroad quattro va fi disponibil la începutul verii şi ambele modele vor fi distribuite în toamna lui 2019.

În Germania, preţul de bază pentru A4 Sedan 35 TFSI cu S tronic este de 35,900 Euro, iar clientul poate comanda modelul S4 Sedan TDI începând de la 62,600 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide