Noul BMW Seria 1 a intrat pe linia de producţie. A treia generaţie vine pe noua arhitectură cu tracţiune faţă - FOTO

Noul BMW Seria 1 a fost prezentat de constructorul german încă din luna mai, iar acum aflăm că modelul a intrat pe linia de producţie a fabricii din Leipzig.

Noul BMW Seria 1 a intrat pe linia de producţie. A treia generaţie vine pe noua arhitectură cu tracţiune faţă - FOTO Noul BMW Seria 1 a intrat pe linia de producţie. A treia generaţie vine pe noua arhitectură cu tracţiune faţă - FOTO

Noul BMW Seria 1 a fost prezentat de constructorul german încă din luna mai, iar acum aflăm că modelul a intrat pe linia de producţie a fabricii din Leipzig.

Primul BMW Seria 1 F40 care va ieşi de pe linia de producţie este un BMW 118i cu pachetul M Sport, vopsit în culoarea Misano Blue. În lunile următoare, producţia din Leipzig va fi mărită la aproximativ 600 de vehicule pe zi. 

A treia generaţie a modelului aduce noua arhitectură cu tracţiune faţă a BMW

Sistemele de şasiu de ultimă oră şi tehnologiile inovatoare, dar şi integrarea tuturor componentelor dinamice de condus şi a sistemelor avansate de control, oferă BMW Seria 1 o creştere a agilităţii pe care conducătorii o vor recunoaşte în mod clar indiferent că se află la volanul noii configuraţii cu tracţiune faţă sau al tracţiunii integrale inteligente BMW xDrive.

Peste 1,3 milioane de exemplare BMW Seria 1 au fost produse în primele două generaţii, automobilul dovedindu-se popular în special în Europa. A treia generaţie a modelului oferă semnificativ mai mult spaţiu decât predecesorul său, cu mici schimbări la amprenta exterioară, mulţumită arhitecturii BMW cu tracţiune faţă. Pasagerii din spate sunt principalii beneficiari, în timp ce portbagajul este şi el mai mare. Disponibil doar ca model cu cinci uşi, noul BMW Seria 1 este mai scurt cu cinci milimetri decât predecesorul său, având o lungime de 4.319 milimetri.

Noul BMW Seria 1 aduce modificări substanţiale faţă de vechea generaţie - GALERIE FOTO

Clienţii îşi pot comanda noul BMW Seria 1 cu o varietate de motoare cu trei şi cu patru cilindri din cea mai recentă generaţie a familiei BMW EfficientDynamics. O serie de îmbunătăţiri detaliate le oferă economie mai mare de combustibil, emisii mai mici şi, în unele cazuri, mai multă putere ca înainte. Trei motoare diesel şi două propulsoare pe benzină sunt disponibile, cu puteri ce variază între 85 kW/116 CP la BMW 116d şi 225 kW/306 CP la BMW M135i xDrive.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.