Noul Citroën Berlingo câştigă premiul ”Autobest Best Buy Car of Europe 2019”

Acest titlu recompensează cel mai cumpărat autovehiculul în 2019

Noul Citroën Berlingo câştigă premiul ”Autobest Best Buy Car of Europe 2019” Noul Citroën Berlingo câştigă premiul ”Autobest Best Buy Car of Europe 2019”

Juriul Autobest a anunţat câştigătorul premiului “Best Buy Car of Europe” pentru 2019. Noul Citroën Berlingo a fost distins cu acest premiu, împreună cu Peugeot Rifter şi Opel Combo Life.

Începând cu anul 2001, Autobest alege, în fiecare an, maşină care primeşte cel mai mare număr de voturi. Supuse votului a 31 de jurnalişti auto din 31 de ţări europene, maşinile sunt evaluate în baza a 13 criterii, inclusiv raportul calitate-preţ, design, confort şi tehnologie, precum şi calitatea serviciilor şi disponibilitatea pieselor de schimb în cadrul reţelelor de distribuţie.

Este prima data în istoria Autobest când premiul “Best Buy Car of Europe” este revendicat de acelaşi producător doi ani la rând. Anul trecut căştigătorul a fost Citroën C3 Aircross,

Best-seller în aproximativ 17 ţări în 2017, Berlingo este în prezent cel mai bine vândut model Citroën după C3. De la lansarea sa în 1996, au fost fabricate în total peste 3,3 milioane de unităţi. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.