Noul hatchback Toyota se va numi Corolla şi va înlocui Auris

Toyota s-a decis să denumească Corolla noul hatchback al mărcii, care urmează să fie lansat în Europa la începutul lui 2019.

Noul hatchback Toyota se va numi Corolla şi va înlocui Auris Noul hatchback Toyota se va numi Corolla şi va înlocui Auris

Toyota s-a decis să denumească Corolla noul hatchback al mărcii, care urmează să fie lansat în Europa la începutul lui 2019.

Corolla este numele celui mai bine vândut model de maşină din lume, peste 45 de milioane de unităţi fiind comercializate de la lansare, în 1966.

Schimbarea de nume coincide cu adoptarea strategiei Toyota New Globa Arhitecture, în cadrul căreia vor fi înlocuite cele trei platforme existente ale mărcii nipone.

Cele trei versiuni de caroseriei ale noului model Toyota, hatchback, sedan şi break vor fi beneficia de cea mai nouă tehnologie pentru autovehicule hibride.

Numele Auris va dispărea din gama Toyota odată cu introducerea noului model Corolla.

Premiera mondială a modelelor Corolla Touring Spors şi hatchback va avea loc la Salonul Internaţional Auto de la Paris, ambele maşini fiind în versiunea hibrid.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.