Noul Land Rover Defender va fi construit în Slovacia, şi nu în Marea Britanie

Fabrica din Nitra a fost deschisă în luna octombrie a anului trecut.

Noul Land Rover Defender va fi construit în Slovacia, şi nu în Marea Britanie Noul Land Rover Defender va fi construit în Slovacia, şi nu în Marea Britanie

Următorul model va fi asamblat la fabrica din Nitra, Slovacia, după ce JLR a pus capăt producţiei din Solihull în 2016, scrie The Guardian.
 
Fabrica din Nitra a fost deschisă în luna octombrie a anului trecut. Deşi anunţul era aşteptat, acesta survine pe fondul pesimismului privind producţia auto britanică şi urmează deciziilor de mutare a producţiei modelului Discovery de anul trecut. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.