Noul model Ford Fiesta la Craiova

Constructorul auto Ford, care se află în ultima etapă a negocierilor cu statul român pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi în România noua versiune a modelului Fiesta, relatează publicaţia britanică Sunday Times.

Noul model Ford Fiesta la Craiova Noul model Ford Fiesta la Craiova

Fleming, preşedintele Ford Europa, a afirmat pentru Sunday Times că va fi necesară o perioadă cuprinsă între 12 şi 15 săptămâni de la finalizarea acordului de vânzare pentru adaptarea uzinei la producţia modelelor Ford. El nu a menţionat care vor fi modele pe care Ford le va produce la Craiova, dar noul Fiesta este cel mai probabil candidat. Noua versiune a modelului Fiesta urmează să fie prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.