Noul Peugeot 508 a fost votat “Cea mai frumoasă maşină a anului 2018” la Festivalul Internaţional Auto - FOTO

Peugeot a primit două premii în cadrul celei de-a 34-a ediţii a Festivalului Internaţional Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides, Paris.

Noul Peugeot 508 a fost votat “Cea mai frumoasă maşină a anului 2018” la Festivalul Internaţional Auto - FOTO Noul Peugeot 508 a fost votat “Cea mai frumoasă maşină a anului 2018” la Festivalul Internaţional Auto - FOTO

Peugeot a primit două premii în cadrul celei de-a 34-a ediţii a Festivalului Internaţional Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides, Paris.

Noul Peugeot 508 a câştigat marele premiu - “Cea mai frumoasă maşină a anului 2018”, iar Conceptul Peugeot e-LEGEND a fost votat “Cel mai frumos concept al anului”.

Conceptul e-LEGEND este un vehicul 100% autonom, cu propulsie electrică.

Peugeot e-LEGEND

Noul Peugeot 508 a câştigat premiul cu peste 34% din voturi. De la lansarea sa, în octombrie 2018, sedanul a fost comandat în peste 10.000 de unităţi în Europa. Modelul a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2018.

Festivalul Internaţional Auto recompensează anual cele mai atractive design-uri din industria auto. Arhitectul Jean-Michel Wilmotte şi creatoarea de modă Chantal Thomass au prezidat anul acesta juriul format din experţi din domeniul auto, al modei, culturii şi design-ului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.