Noutăţile Peugeot la Salonul Auto de la Geneva 2019

Vizitatorii vor putea descoperi vedeta ultimului Salon Auto de la Paris, Conceptul PEUGEOT e-Legend, 100% electric.

Noutăţile Peugeot la Salonul Auto de la Geneva 2019 Noutăţile Peugeot la Salonul Auto de la Geneva 2019

Peugeot prezintă noutăţile sale 100% electrice la Geneva. Două premiere mondiale vor fi dezvăluite publicului general: noul Peugeot 208 în versiunile electrică şi termică şi Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, care anunţă gama electrificată performantă de vehicule de serie dezvoltată de PEUGEOT SPORT.

PEUGEOT va prezenta, de asemenea, noile motorizări pe benzină Plug-in Hybrid care echipează modelele PEUGEOT 3008, 508 sedan şi SW. Vizitatorii vor putea descoperi vedeta ultimului Salon Auto de la Paris, Conceptul PEUGEOT e-Legend, 100% electric.

Peugeot 208 care oferă, încă de la lansare, trei surse diferite de energie: electrică, pe bază de benzină sau diesel. Disponibil încă de la lansare, noul PEUGEOT e-208 oferă un plus de energie şi o experienţă de condus stimulantă graţie motorizării 100% electrice ce dezvoltă o putere de 100 kW (136 CP) şi un cuplu maxim de 260 Nm (disponibil de la 0 km/h) pentru reacţii imediate.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.