Nu faceţi asta până nu sunteţi asiguraţi în altă parte cu jobul

Ia gândiţi-vă cum ar reacţiona şeful vostru

Nu faceţi asta până nu sunteţi asiguraţi în altă parte cu jobul Nu faceţi asta până nu sunteţi asiguraţi în altă parte cu jobul

Un angajat din Leeds, Marea Britanie, a decis să-şi părăsească locul de muncă lăsând un mesaj pe care şeful său nu îl va uita prea curând.
El a scris cu graffiti mai multe mesaje pe maşina şefului, un Mercedes-Benz clasa E; cei care au trecut prin faţa hotelului Queens, acolo unde era parcată maşina, au făcut mai multe poze vehiculului.


Sunt şi unii care nu sunt însă convinşi de veridicitatea poveştii: "Un prieten de-al meu a văzut ieri maşina în cu totul alt cartier", a spus un trecător. "Cred că e vorba de o farsă."


IATĂ AICI MAŞINA CU MESAJUL SCRIS PE EA. SE VEDE ŞI DIN ELICOPTER


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.