Numărul 101 al revistei ProMotor vine cu multă aventură la pachet!

După ce am trecut peste hopul numărului 100, am trecut din nou la treabă şi v-am pregătit un număr 101 plin cu aventuri, dar şi cu poveştile care explică legătura dintre industria auto şi industria aeronautică.

Numărul 101 al revistei ProMotor vine cu multă aventură la pachet! Numărul 101 al revistei ProMotor vine cu multă aventură la pachet!

Numărul 101 al revistei ProMotor vă aduce o mulţime de poveşti, aventuri şi teste în premieră, ambalate într-un pachet original. În continuare, vă prezentăm câteva dintre subiectele pe care le puteţi citi în numărul din luna mai 2013 al revistei ProMotor:

COVER STORY – AVIOANE ŞI MAŞINI

Încă de la inventarea primului automobil şi a primului avion funcţional, omul a încercat să îmbine cele două lumi – auto şi aeronautică. În pictorialul din revista ProMotor cu numărul 101 am pus faţă în faţă doi reprezentanţi de seamă ai celor două lumi.

PLUS – poveştile din spatele mărcilor auto care au avut ceva de împărţit cu lumea avioanelor.

TEST DE AVENTURĂ

Am explorat dealurile din apropierea Buzăului cu trei dintre cele mai recunoscute maşini de teren din lume. Am căutat noroi şi l-am găsit. Cu nemiluita!

TESTE – Mercedes-Benz CLA, Renault Clio RS, Ford Fiesta ST

COMPARATIVE – Hibridele Toyota, hatchbackurile momentului cu motoare diesel mai mici de 2,0 litri

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.