Numărul de martie al revistei ProMotor vă face primăvara mai frumoasă

Primăvara aceasta, revista ProMotor numărul 99 v-a pregătit subiecte interesante, incitante şi inedite. Vedeţi în continuare de ce merită să citiţi numărul din martie al revistei ProMotor

Numărul de martie al revistei ProMotor vă face primăvara mai frumoasă Numărul de martie al revistei ProMotor vă face primăvara mai frumoasă

Fie că vreţi lucruri utile, fie că vă interesează materialele spectaculoase ori vreţi pur şi simplu să vă faceţi o idee despre cele mai noi modele disponibile pe piaţă, ProMotor numărul 99 sigur vă va satisface doleanţele.

Iată mai jos principalele subiecte din acest număr al revistei ProMotor:

  • COVER STORY - Dilema momentului: NOU vs. SECOND HAND

Care sunt avantajele şi de-o parte, şi de cealaltă, ce trebuie avut în vedere când cumpăraţi o maşină, sfaturi şi sugestii, dar şi atenţionarea la capcanele procesului de cumpărare/căutare a maşinii potrivite

  • SPECIAL - Cum au influenţat femeile istoria automobilelor

Pentru că e luna mărţişorului, ne-am gândit să aducem un omagiu sexului frumos. Suntem siguri că nu ştiaţi că femeile au avut, de-a lungul timpului, o influenţă majoră la evoluţia automobilului, iar lumea auto aşa cum o ştim astăzi nu ar fi existat fără ELE.

  • THE INSIDER - Ce nu ştiai despre românul care a creat Mustangul!

Amintirile cuiva care l-a cunoscut personal pe Iosif Oros, creatorul celei mai cunoscute maşini sport americane, Ford Mustang. Ce înseamnă Mustang, de la ce s-a pornit şi multe altele, într-un editorial special al corespondentului secret ProMotor.

  • TESTE ÎN PREMIERĂ - Cele mai noi modele lansate pe piaţă

Am condus pentru voi noile Skoda Octavia, Mazda6, Mercedes-Benz E-Class facelift şi Ford Kuga, fiecare având atuuri mai mici sau mai mari pe care le vor folosi pentru a-şi cuceri clienţii.

  • EXCLUSIV - Porsche Ice Race 2013

Cum este să struneşti sute de cai putere pe maşini Porsche la minus multe grade în apropierea Cercului Polar? Fascinant!

  • LIFE STYLE - Patru propuneri pentru individualişti

Vrei să fii diferit de ceilalţi? Să ai o maşină unică şi care să întoarcă privirile? Te înţelegem, de aceea venim cu patru propuneri bune pentru gusturi difverse.

  • COMPARATIV ECO - Două modele care pot funcţiona şi strict electric

Maşinile electrice nu mai sunt doar un vis, iar pasul intermediar îl reprezintă maşinile cu propulsie hibridă. Am comparat Opel Ampera, maşina electrică având sistem ”range-extender”, cu Toyota Prius Plug-in, cel mai cunoscut hibrid din lume, acum şi în versiune plug-in

  • SPORT - Ce ne aşteaptă în noul sezon de Formula 1

De la piloţi până la maşinile acestora şi modificările primite pentru sezonul 2013, vei afla tot ce te interesează despre lumea Formulei 1 în acest an.

Plus alte subiecte, care vă vor ţine în priză în această primăvară

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.