O Acura Integra Type R a fost ascunsă în spatele unui zid timp de 10 ani

Proprietarul a vrut să o păstreze în stare perfectă.

O Acura Integra Type R a fost ascunsă în spatele unui zid timp de 10 ani O Acura Integra Type R a fost ascunsă în spatele unui zid timp de 10 ani

Modelul Acura Integra Type R produs în anul 2001 devine unul dintre cele mai căutate automobile de pe piaţa colecţionarilor. Hatchback-ul produs în ediţie limitată este apreciat pentru manevrabilitatea sa deosebită şi pentru legendarul motor cu 4 cilindri VTEC de 1.8 litri, de 195 CP. 

Proprietarul canadian al unui astfel de exemplar a fost atât de preocupat să-l păstreze într-o stare cât mai bună încât l-a sigilat timp de 10 ani în spatele unui zid de placaj, într-un hambar. Bărbatul ţinea atât de mult la maşina sa încât a ascuns-o pentru a nu fi văzută sau condusă de nimeni.

Se pare că a făcut o treabă destul de bună. În poză se poate observa că maşina este păstrată într-un spaţiu curat şi iluminat, ascunsă în spatele unui perete.

Maşina are 82.000 de mile pe bord (aproximativ 131.966 de km), iar proprietarul o vinde pe eBay, cu un preţ de 30.000 de dolari americani (aproximativ 26,700 de euro).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.