O Dacia 1310 loveşte un BMW Seria 5 într-o bătaie generală într-o comună din Ilfov - VIDEO

Un conflict pornit în maxi-taxi s-a terminat cu o bătaie în toată regula.

O Dacia 1310 loveşte un BMW Seria 5 într-o bătaie generală într-o comună din Ilfov - VIDEO O Dacia 1310 loveşte un BMW Seria 5 într-o bătaie generală într-o comună din Ilfov - VIDEO

Un conflict pornit în maxi-taxi s-a terminat cu o bătaie în toată regula. Protagoniştii au scos bâtele şi s-au încăierat în plină stradă. „Acţiunea” a avut loc într-o comună din judeţul Ilfov. 

În clipul video se poate vedea cum bărbaţii s-au bătut în plină stradă. Aceştia au intrat cu maşinile unii în alţii, în urma unor discuţii contradictorii.

Se pare că şoferul de maxi-taxi ar fi refuzat să oprească între spaţii, iar ulterior acesta a fost abordat cu violenţă de către apropiaţii persoanelor care au solicitat oprirea.

La un moment dat, în altercaţie, se vede cum o Dacia 1310 loveşte cu spatele un BMW Seria 5, apoi fuge de la locul impactului. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.