O fană Tesla Model 3 şi-a implantat în mână cheia de acces în maşină- VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 aug. 2019 Știri auto
O fană Tesla Model 3 şi-a implantat în mână cheia de acces în maşină- VIDEO

Implanturile de cipuri cu RFID nu sunt tocmai noi, astfel de proceduri fiind disponibile pentru publicul larg de mai mulţi ani.

Amie DD a decis să îşi implanteze în mână cipul maşinii sale Tesla Model 3, pentru a putea debloca şi porni vehiculul printr-o simplă atingere a mâinii.

Mai întâi tânăra a dizolvat un card de acces în maşină, i-a luat cipul şi l-a modificat pentru a putea fi implantat în mână. 

Imaginile conţin scene care v-ar putea afecta emoţional

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide