O fană Tesla Model 3 şi-a implantat în mână cheia de acces în maşină- VIDEO

Proprietara unei Tesla a decis să îşi implanteze în mână cipul maşinii sale.

O fană Tesla Model 3 şi-a implantat în mână cheia de acces în maşină- VIDEO O fană Tesla Model 3 şi-a implantat în mână cheia de acces în maşină- VIDEO

Implanturile de cipuri cu RFID nu sunt tocmai noi, astfel de proceduri fiind disponibile pentru publicul larg de mai mulţi ani.

Amie DD a decis să îşi implanteze în mână cipul maşinii sale Tesla Model 3, pentru a putea debloca şi porni vehiculul printr-o simplă atingere a mâinii.

Mai întâi tânăra a dizolvat un card de acces în maşină, i-a luat cipul şi l-a modificat pentru a putea fi implantat în mână. 

Imaginile conţin scene care v-ar putea afecta emoţional

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.