O realitate tristă: fuga de la locul accidentului - soluţia la care apelează tot mai mulţi şoferi ca să scape de răspundere

Mii de şoferi recurg la acest gest ILEGAL!

O realitate tristă: fuga de la locul accidentului - soluţia la care apelează tot mai mulţi şoferi ca să scape de răspundere O realitate tristă: fuga de la locul accidentului - soluţia la care apelează tot mai mulţi şoferi ca să scape de răspundere

Anual, mii de şoferi care lovesc alte maşini, sau chiar pietoni, fug de la locul accidentului. Acesta a devenit un fenomen, mai ales în Bucureşti, unde aglomeraţia îi obligă pe oameni să conducă pe străduţe ticsite de maşini parcate pe ambele părţi. 

Cei de la Digi24 au stabilit că doar în primele nouă luni ale anului, în Bucureşti au fost declarate peste 16.000 de cazuri în care şoferii au fugit de la locul accidentului, după ce au lovit alte maşini. Numărul celor prinşi este de aproximativ 10.000. În aceeaşi perioadă s-au înregistrat 431 de accidente cu victime şi au fost identificaţi 174 de vinovaţi.

Poliţiştii îl pot găsi pe cel care loveşte o maşină în parcare sau pe stradă doar dacă în zonă se află camere de supraveghere sau martori. Altfel, şoferul vinovat scapă de pedeapsă. 

Cei care fug de la locul accidentului şi lasă în urma lor persoane rănite riscă până la şapte ani de închisoare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.