O reclamă aiurită pentru Toyota Prius

Japonezii de la Toyota au lansat o nouă campanie publicitară, dar de această dată, este scos în evidenţă întreg arsenalul de Toyote Prius. Vezi aici de ce această reclamă este o reclamă aiurită.

Această reclamă a fost creată de Toyota SUA şi în ea este evidenţiată întreaga faminile Prius, de la cel mai mic la cel mai mare, totul fiind "îmbrăcat" sub denumirea de People Person. Până aici nu este nimic deosebit. După o perioadă de timp începi să realizezi că personajul principal nu este o păpuşă ci este un personaj format şi creat din oameni, dar cel mai bine urmăriţi reclama.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.