O şoferiţă începătoare provocă un accident deşi avea viteză mică. Cum a fost posibil - VIDEO

Un clip postat pe Facebook arată cam care este situaţia actuală.

O şoferiţă începătoare provocă un accident deşi avea viteză mică. Cum a fost posibil - VIDEO O şoferiţă începătoare provocă un accident deşi avea viteză mică. Cum a fost posibil - VIDEO

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pe şoselele din Bucureşti. Perioada coincide cu terminarea concediilor şi începerea şcolii, iar asta se reflectă în trafic, numărul maşinilor crescând considerabil. Cu această ocazie şi numărul accidentelor este în creştere. 

Un clip postat pe Facebook arată cam care este situaţia actuală. Într-o intersecţie din Bucureşti, zona Piaţa Iancului, maşinile pleacă de la semafor. La scurt tip una dintre maşini, condusă de o şoferiţă începătoare, se loveşte de gardul care separa linia de tramvai de partea carosabilă. Deşi avea o viteză foarte mică femeia trage de volan şi intră în gard. Nu ştim care este motivul, însă în descrierea clipului se spune că femeia ar fi butonat telefonul în timp ce conducea. 

VIDEO

Citeşte şi 

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.