O şoferiţă nu reuşeşte să parcheze un VW Polo

Nu este începutul unui banc despre blonde. O şoferiţă din Rusia, aflată într-un VW Polo pur şi simplu nu reuşeşte să facă o întoarcere în faţa blocului.

Au mai fost şi alţi "nefericiţi" surprinşi în timp ce "dădeau în gropi" la volanul unei maşini. Însă acestă şoferiţă are mari dificultăţi chiar şi în a parca maşina pe spaţiul verde. Desigur că nu a asta a fost intenţia ei. În orice caz dacă şoferiţa a încercat să facă o întoarcere fie pentru a-şi parca maşina fie pentru a ieşi din acel loc este clar că mai bine apela la serviciul de tractări. Cu siguranţă băieţii s-ar fi descurcat mult mai bine decât ea în acel spaţiu chiar şi cu un vehicul utilitar.

Doar nu credeţi că, în condiţiile vitrege de afară, şoferiţa îşi ridicase puţin alcoolemia, nu de alta dar pentru a vira mai iute?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.