Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby

Acum avem dovada clară că ruşii ştiu să creeze şi lucruri frumoase care să placă pasionaţilor auto, în ciuda notorietăţii lor pentru stilul de condus haotic şi accidentele pe care le provoacă.

Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby Oameni şi maşini: O rusoaică "îmblânzeşte" un Mustang Shelby

Când auzi de Rusia şi maşini, automat mintea te ghidează spre tot felul de accidente în trafic, un aspect pe baza căruia ruşii au dobândit o reputaţie nu foarte favorabilă. În ajutorul acestora vine însă rusoaica din videoclipul de mai jos, care mai spală din onoarea co-naţionalilor săi. "Ajutată" şi de un agresiv Ford Mustang Shelby GT500, rusoaica reuşeşte să ajungă la destinaţia stabilită nu înainte de a testa la maxim performanţele muscle car-ului american, într-o cursă nebună.

Intitulat "Shelby's Spririt", videoclipul creat de Dmitriy Bilichenko a fost prezentat în premieră la Moscova, pe 20 septembrie. Pentru a savura spiritul Shelby, vă punem la dispoziţie videoclipul, mai jos.

"Shelby's Spirit" (www.bilichenko.org) from Bilichenko.org on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.