Oferta de toamnă a ANAF-ului. Cea mai accesibilă maşină costă 2750 de lei

Ca în fiecare lună, ANAF-ul din Bucureşti scoate la licitaţie maşinile ...

Oferta de toamnă a ANAF-ului. Cea mai accesibilă maşină costă 2750 de lei Oferta de toamnă a ANAF-ului. Cea mai accesibilă maşină costă 2750 de lei

Ca în fiecare lună, ANAF-ul din Bucureşti scoate la licitaţie maşinile unor firme cu probleme financiare. Pentru sfârşitul lui octombrie - începutul lui noiembrie, ofertele pornesc de la 2750 de lei pentru un Cielo.

Cei interesati de maşinile nemţeşti pot licita pentru un VOLKSWAGEN BEETLE, an fabricatie 2006 lei pentru 20.000 de lei

Pe listă se mai află un Audi A4 la 18.750 de lei, un Duster la 49.000, un Logan la 10.000 şi un Nissan Patrol la 15.000 de lei.

Citeşte şi Maşini scumpe pe GPL. În cât timp se amortizează investiţia şi ce termen de valabilitate are - FOTO

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.