Off-road Câmpulung – 29 nov. 2007

Autor: Oraan Mărculescu 30 nov. 2007 Știri auto

Ziua de joi a fost, practic, “antecamera” ediţiei din acest an, fiind stabilită ordinea de concurs a participanţilor şi fiind puse la punct ultimele detalii. Concurenţii au primit lămuriri suplimentare legate de regulament – de exemplu, pentru a evita neplăceri cu localnicii, viteza în localităţi, pe parcursul probelor din cele trei zile de concurs, este limitată la 30 km/h.

 

Există trei clase de concurs, destinate automobilelor de teren, motocicletelor şi quadurilor (ATV-urilor). Fiecare clasă are două niveluri: open şi extrem – bineînţeles, ultima cea mai spectaculoasă. Showul a demarat încă de joi, când vehiculele au fost aliniate în centrul oraşului Câmpulung, care mai de care mai pregătit de vitejii în teren.


Competiţia se anunţă dificilă nu doar datorită traseelor şi probelor speciale alese “pe sprânceană”, ci şi din cauza temperaturilor scăzute, care îi vor pune la încercare pe participanţi mai mult decât până acum. Însă toată lumea este pregătită şi nerăbdătoare să contribuie la o paradă de 1 decembrie exclusivă, dedicată pasiunii, aventurii şi depăşirii limitelor proprii.


Promotor.ro va lua pulsul competiţiei în fiecare zi, cu precădere în ceea ce priveşte secţiunea "extrem" – ne-am înarmat cum se cuvine, cu un Mitsubishi L200 care se va ţine cât de mult posibil pe urmele maşinilor de teren preparate.



[vezi impresiile zilei de vineri, 30 nov. 2007]


[vezi impresiile zilei de sâmbătă, 1 dec. 2007]

 

[vezi impresiile zilei de duminică, 2 dec. 2007]

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide