Oficial: Hyundai Accent Hatchback la Salonul de la New York 2011

Cu ocazia Salonului Auto de la New York (22 aprilie - 1 mai), Hyundai va prezenta modelul Accent hatchback, fiind cea de-a treia variantă de caroserie oferită pentru acestă maşină.

Oficial: Hyundai Accent Hatchback la Salonul de la New York 2011 Oficial: Hyundai Accent Hatchback la Salonul de la New York 2011

Hyundai Accent hatchback îşi va face debutul cu ocazia Salonului Auto de la New York, ducând mai departe deja familiara filosofie de design "Fluidic Sculpture". De acum, noul Hyundai Accent va fi disponibil în trei variante de caroserie: hatchback, în cinci uşi şi în patru uşi. Maşina promite, conform celor declarate de oficialii coreeni, cel mai mic consum din clasa sa.

Hyundai Accent va fi echipat cu un propulsor nou de 1,6 litri şi patru cilindri, capabil să dezvolte o putere de 138 de CP. Puterea este transmisă către roţi prin intermediul unei cutii manuale cu şase rapoarte sau, opţional ,printr-o cutie automată tot cu şase viteze. Conform celor de la Hyunda, Accent-ul va consuma aproximativ 7,8 litri/100 km în oraş şi 5,8 litri în afară, realizând un consum mai bun decât Honda Jazz sau Toyota Yaris.

Chiar dacă maşina a suferit îmbunătăţiri ale designului şi au fost introduse noi elemente pentru a îmbunătăţii gradul de protecţie a pasagerilor (şase airbag-uri, VSM, ESC, TCS, ABS, BA şi EBD). Constructorul coreean oferă maşina cel puţin în America la un preţ de pornire foarte mic, şi anume la12.445 de dolari, aproximativ 8.500 de euro. Maşina va fi disponibilă la dealeri americani începând din această vară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.