Old vs New: maşinile clasice şi nepoţeii lor

Există un farmec aparte în alăturarea a doi membri ai aceleiaşi familii, pe care îi separă ere întregi. Ne e greu să-l descriem în cuvinte, însă avem o galerie foto în schimb...

Old vs New: maşinile clasice şi nepoţeii lor Old vs New: maşinile clasice şi nepoţeii lor

Un Lamborghini Aventador, lângă o Miura.

Un Bentley Mulsanne, alături de un 8-Litre (cel din imagine a fost chiar maşina personală a lui Walter Owen Bentley).

O Alfa Romeo 4C, în acelaşi cadru cu Tipo 33, sau un 8C Competitione, la plimbare cu acelaşi fermecător 33 Stradale.

Şi nu e vorba doar despre maşini care reprezintă o fantezie şi atunci când formează singure cadrele. Am scăpat, de exemplu, în galeria de mai sus şi un Citroën H Van, alături de un mai-plictisitor Jumper. Şi un Mercedes-Benz 207D, pozând alături de un Sprinter.

Şi nici conceptele nu le-am lăsat de-o parte, atâta timp cât lângă ele se aflau bucăţele de istorie palpabile. Nu puteam să trec peste senzualul BMW 328 şi al său Hommage care i-a făcut cinste la Villa d'Este.

Din punct de vedere al eficienţei, se numeşte că am pierdut o zi întreagă uitându-mă la maşinile astea. Cel puţin, dacă îl întrebi pe şeful meu. Dar efectul a fost acela al unei cafele superputernice, cu aromă dulce de pseudo-nostalgie. Cu promisiunea că o să vorbim, când le-o veni rândul, despre fiecare în parte, te las cu stufoasa GALERIE FOTO de mai sus şi cu menţiunea că eşti binevenit să adaugi, în rubrica de comentarii, ceea ce am omis eu din Măreţul Internet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.