Opel Antara fabricat în Rusia

Primul Opel Antara produs în Rusia a părăsit linia de asamblare din St. Petersburg. În 2008, volumul producţiei va creşte până la aproximativ 2500 de unităţi.

Opel Antara fabricat în Rusia Opel Antara fabricat în Rusia

Producţia modelului Opel Antara a debutat în fabrica Arsenal din St. Petersburg, care aparţine General Motors.

Alain Visser, Brand Director Opel, explică: „Ne-am bucurat de un succes enorm pe piaţa din Rusia. În primele opt luni ale anului, Opel a vândut aproximativ 40.000 de unităţi în Rusia, înregistrând o creştere de 278% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2006. În prezent, Opel este marca străină cu ascensiunea cea mai rapidă din Rusia”.

Modelul Antara produs în St. Petersburg va dispune de două variante de motorizare: motorul de 2,4 litri şi 140 CP şi motorul de 3,2 litri şi 227 CP. Noul model Opel se alătură gamei deja extinse de modele SUV produse de General Motors în Rusia. Chevy Niva, SUV din clasa compactă (produs de societatea mixtă AvtoVAZ aparţinând GM) a fost urmat de Chevrolet Tahoe şi Trailblazer (produse în Kaliningrad) şi ulterior, anul trecut, de Chevrolet Captiva, care, alături de Antara, este produs la fabrica „Arsenal” din St. Petersburg.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.