Opel Corsa împlineşte 25 de ani

În urmă cu 25 de ani, pe porţile fabricii din Figueruelas, Spania, a ieşit primul model de Opel Corsa.

Opel Corsa împlineşte 25 de ani Opel Corsa împlineşte 25 de ani

Aniversarea celor 25 de ani de existenţă a modelului Corsa, coincide cu producţia maşinii cu numărul 8 milioane, de la fabrica Figueruelas, fiind una dintre cele mai puternice serii de producţie, cu un motor de 1,6 litri Ecotec, dezvoltând o putere de 192 de CP.

Numărul total de modele Corsa ieşite pe porţile fabricii din Germania şi Spania, din anul 1982 şi până astăzi a fost de 10 milioane.

Generaţia a-4-a a modelului Corsa, care s-a lansat pe piaţă la sfarşitul anului 2006, jucând un rol destul de important în dezvoltarea şi întinerirea mărcii. Noul Opel Corsa se poate lăuda cu design-ul atractiv, nivelul înalt de tehnologie şi calitate, excelente standarde de protecţie şi o gamă largă de motoare economice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.