Opulence, I haz it: cea mai bună descriere pentru noul Mercedes-Maybach 600 (VIDEO)

Maybach nu a murit. Sigur, nu mai face modele proprii, cum au fost vestitele 57 şi 62, însă creează versiuni luxoase ale modelelor de serie Mercedes-Benz, iar primul este Mercedes-Maybach 600.

Opulence, I haz it: cea mai bună descriere pentru noul Mercedes-Maybach 600 (VIDEO) Opulence, I haz it: cea mai bună descriere pentru noul Mercedes-Maybach 600 (VIDEO)

Mercedes-Maybach S600 e un S-Class care a primit tratamentul Maybach. Cu alte cuvinte, e un fel de înlocuitor modern pentru răposatul Maybach 57 din anii 2000. Adică o limuzină luxoasă, cu o sumedenie de gadgeturi gândite pentru un singur lucru: confortul pasagerilor din spate.

Şi cum o limuzină merge bine împreună cu un avion privat şi o vilă cocoţată în vârf de munte, videoclipul de promovare pentru Mercedes-Maybach S600 le-a pus pe toate la un loc.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.