(P) Economiseşti 2 ani şi îţi modernizezi maşina

Cu toţii avem o pasiune pentru maşini, mai ales dacă sunt proaspăt ieşite de pe linia de asamblare, şi cu atât mai mult dacă sunt ale noastre.

(P) Economiseşti 2 ani şi îţi modernizezi maşina (P) Economiseşti 2 ani şi îţi modernizezi maşina

Le îngrijim cât putem, dar pe lângă strictul necesar ne dorim, din când în când, şi câte un accesoriu mai interesant: poate un GPS sau senzori de parcare, ca să ne fie mai uşor la volan. Însă aceste mici avantaje costă destul de mult uneori şi poate nu vrem să dăm banii pe ele chiar atunci.

Îţi sună cunoscut? Acum poţi să economiseşti bani şi câştigi şi ceva în plus cu depozitul pe 2 ani MAXIPLUS BCR. Cu dobandă la scadenţă de 14%, ai destui bani să îţi aranjezi maşina aşa cum vrei tu.

Depozitul MAXIPLUS BCR îţi oferă condiţii avantajoase şi o flexibilitate mare pentru orice sumă vrei să depui. Este simplu, pentru un depozit la termen de 2 ani, la scadenţă primeşti o dobândă de 14% (*) la suma depusă, ceea ce poate însemna un avantaj considerabil pentru planurile tale.

Iar dacă ai nevoie urgentă de bani, nu-ţi face griji - îi poţi retrage oricând şi chiar şi în această situaţie primeşti o dobândă anuală care variază între 3% şi 6%. Această dobandă depinde de perioada de timp care a trecut de la crearea depozitului până în acel moment. Iar dacă depozitul tău a ajuns la termen, comisionul de retragere a numerarului este 0.

E foarte simplu: dacă depui 1.000 de lei în depozitul MAXIPLUS BCR, 24 de luni mai târziu ai 140 de lei în plus (din care se reţine impozitul de 16%) să îţi cumperi ce accesorii doreşti.

Acest depozit este chiar mai accesibil, pentru că nu ai o sumă minimă impusă pentru constituire. Astfel, e uşor să pui bani deoparte, fără vreun efort în plus.

(*) Ofertă valabilă în perioada 3 - 31 octombrie 2011; pentru depozitul MAXIPLUS BCR dobânda anuală este de 7%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.