Pasajul suprateran peste Centura Bucureşti spre Domneşti a primit autorizaţie de construcţie

Autor: Marius Vișan 29 aug. 2019 Știri auto
Pasajul suprateran peste Centura Bucureşti spre Domneşti a primit autorizaţie de construcţie

Ministerul Transporturilor e emis, miercuri, cea de-a doua Autorizaţie de Construcţie necesară executării lucrărilor de construcţie a Pasajului suprateran pe DJ 602 – Centura Bucureşti – Domneşti, informează Adevărul.

Astfel, Antreprenorul, Asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL, are din acest moment front de lucru şi poate demara lucrările de construcţie ale Pasajului Domneşti.

Valoarea totală a acestui contract este de 91.552.381,90 lei fără TVA şi este compusă din 8.123.476,10 lei fără TVA, procent de diverse şi neprevăzute de 10% şi 83.428.905,80 lei fără TVA, valoare iniţială a contractului.

Sursa de finanţare este asigurată din POIM, Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020.   Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide