Pasajul suprateran peste centura Centura Bucureşti spre Domneşti a primit autorizaţie de construcţie

Pasajul Domneşti primeşte undă verde.

Pasajul suprateran peste centura Centura Bucureşti spre Domneşti a primit autorizaţie de construcţie Pasajul suprateran peste centura Centura Bucureşti spre Domneşti a primit autorizaţie de construcţie

Ministerul Transporturilor e emis, miercuri, cea de-a doua Autorizaţie de Construcţie necesară executării lucrărilor de construcţie a Pasajului suprateran pe DJ 602 – Centura Bucureşti – Domneşti, informează Adevărul.

Astfel, Antreprenorul, Asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL, are din acest moment front de lucru şi poate demara lucrările de construcţie ale Pasajului Domneşti.

Valoarea totală a acestui contract este de 91.552.381,90 lei fără TVA şi este compusă din 8.123.476,10 lei fără TVA, procent de diverse şi neprevăzute de 10% şi 83.428.905,80 lei fără TVA, valoare iniţială a contractului.

Sursa de finanţare este asigurată din POIM, Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020.   Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.