Paul Newman moare la vârsta de 83 de ani

După o carieră contorizând peste 50 de filme şi zeci de mii de mile pe pistă, actorul Paul Newman a decedat din cauza cancerului pulmonar, la vârsta de 83 de ani.

Paul Newman moare la vârsta de 83 de ani Paul Newman moare la vârsta de 83 de ani

Una dintre legendele cinematografiei americane, Paul Newman a descoperit pasiunea pentru cursele auto în 1968, în timpul turnării filmului "Winning". Drept dovadă că nu a fost doar un pilot de duminică stă locul al doilea obţinut în 1979, la cursa de 24 de ore de la LeMans, la volanul unui Porsche 935. În anii '80 a creat echipa de curse Newman/Haas, în campionatul american CART, dar a şi participat la numeroase alte curse, unde a obţinut chiar şi victorii. Rămâne o legendă americană şi un adevărat idol pentru fanii motorsportului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.