Pentru unii oameni exerciţiile la sală sunt plictisitoare

Dacă ai fost la sală şi te-ai lăsat, te înţelegem. Redundanţa cu care se desfăşoară lucrurile acolo este uneori decisivă. Noroc că avem ruşi inventivi...

Pentru unii oameni exerciţiile la sală sunt plictisitoare Pentru unii oameni exerciţiile la sală sunt plictisitoare

Încurajăm exerciţiile fizice, dar ştim şi că mersul la sală poate fi dăunător de plictisitor. Probabil că şi tipul din imagine consideră la fel, având în vedere că s-a hotărât să-şi pună picioarele la lucru într-un mod absolut original.

„Tu cu cât faci la picioare?”

„Păi, cam cu o Lada, aşa...”

Cam aşa ne imaginăm răspunsul voinicului din imagine. Desigur, nu suntem convinşi că filmarea este veridică: există o pată de ulei - ca să vezi... - fix sub roţile motrice, iar mişcările maşinii înainte să înceapă spectacolul fumigen ne fac să credem că frâna de mână este trasă. Însă nici nu avem de gând să facem experimentul doar ca să demonstrăm că exerciţiul este trucat sau nu. Şi-ţi recomandăm cu tărie să procedezi la fel ca noi.

Tu ce crezi? Este veridic sau este un trucaj (reuşit)? 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.