Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1

În calitate de lider pe piaţa mondială a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 stabileşte constant puncte de reper pentru excelenţa în lubrifierea autoturismelor.

Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1 Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1

Şoferii din întreaga lume ştiu că se pot baza pe lubrifianţii Mobil 1 pentru protecţia excepţională şi de durată a motoarelor tuturor tipurilor de vehicule. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 este soluţia ideală pentru lubrifierea motoarelor autoturismelor diesel. Un ulei avansat şi 100% sintetic, Mobil 1 ESP 5W-30, este proiectat special pentru a prelungi viaţa motorului diesel şi a menţine eficienţa sistemelor de reducere a emisiilor.

De fapt, testele au arătat că Mobil 1 ESP 5W-30 ajută motoarele diesel să funcţioneze ca noi... chiar şi după 225 000 kilometri. De curând, experţii auto de la Centrul de Cercetări Tehnice Mobil 1 au supus un Volkswagen Jetta 1.9 TDI din 2006 cu motor diesel în patru cilindri, cu turbocompresie, unor teste exhaustive de conducere prelungită a maşinii. Vehiculul a acumulat aproximativ 225 000 de kilometri pe un dinamometru, iar schimburile de ulei s-au făcut la intervale de 16 000 kilometri. Maşina a fost testată pentru a simula condiţiile de condus de zi cu zi.

Pe lângă verificarea aspectului pieselor, echipa a realizat şi o serie de teste şi măsurători critice:

• Analiza uleiului uzat
• Nivelul consumului de ulei
• Analiza protecţiei împotriva uzurii
• Controlul depunerilor
• Testarea emisiilor

Chiar şi după 225 000 de kilometri, protecţia dovedită a tehnologiei Mobil 1 este evidentă de-a lungul tuturor parametrilor de performanţă.

Testele şi măsurătorile au arătat că Mobil 1 ESP Formula 5W-30 a furnizat:

• Protecţie excepţională împotriva acumulării de sedimente şi a coroziunii
• Control remarcabil al depunerilor
• Uzură minimă a componentelor critice
• Consum minim de ulei

Aşa cum arată imaginile, componentele vehiculului au prezentat uzură minimă, iar curăţenia excepţională a motorului a fost menţinută pe parcursul întregului test de 225 000 kilometri. Aceste rezultate demonstrează eficienţa Mobil 1 ESP Formula 5W-30 în păstrarea motoarelor diesel ca noi. În plus, confirmă Mobil 1 ca fiind marca cel mai des folosită ca ulei de primă umplere de către Producătorii de Echipamente Originale (OEM). Pentru mai multe informaţii despre Mobil 1 ESP 5W-30 sau alte tipuri de lubrifianţi din familia uleiurilor 100 % sintetice Mobil 1, vizitaţi www.mobil1.com.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.