Peugeot 207 - rechemare în service

Aproximativ 8.600 de modele Peugeot 207 vor fi chemate în service. Este vorba de versiunea cu motorul de 1,6 litri şi 120 CP, având cutie de viteze automată.

Peugeot 207 - rechemare în service Peugeot 207 - rechemare în service
În cazul acestei versiuni a lui Peugeot 207, este posibil ca, în unele situaţii, sistemul electronic de gestiune a motorului şi cutiei de viteze să funcţioneze greşit, ceea ce duce la pierderea puterii în situaţii critice - de exemplu, la depăşiri în trombă. Maşinile chemate în service pentru resoftare sunt produse până în aprilie 2007.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.