Peugeot vine la Geneva cu conceptul 508 Sport Engineered. Va avea 3 motoare ce vor produce aproape 400 de CP - GALERIE FOTO-VIDEO

Peugeot vine la Geneva cu modelul 508 Sport Engineered Concept

Peugeot vine la Geneva cu conceptul 508 Sport Engineered. Va avea 3 motoare ce vor produce aproape 400 de CP - GALERIE FOTO-VIDEO Peugeot vine la Geneva cu conceptul 508 Sport Engineered. Va avea 3 motoare ce vor produce aproape 400 de CP - GALERIE FOTO-VIDEO

Peugeot a dezvăluit câteva imagini cu conceptul 508 Sport Engineered. Vehiculul va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva şi ne va oferi o privire asupra viitorului maşinilor electrice produse de Peugeot.

Puterea conceptului vine de la motorul Peugeot PureTech 200, care este asociat cu un motor electric de 110 CP care trimite puterea pe roţile din faţă. Un al doilea motor electric, de această dată cu 200 CP, a fost apoi instalat pe puntea spate. Cuplul total este de 500 Nm, iar Peugeot declară că conceptul 508 Sport Engineered poate atinge viteza de 100 km / h în 4,3 secunde. Viteza maximă ca fi limitată mecanic la 250 km / h. Sedanul are de asemenea o baterie de 11,8 kWh care permite o funcţionare electrică de 50 km.

Pentru a-i completa performanţele sportive, Peugeot a coborât suspensia şi a lărgit linia frontală cu 24 mm, iar cea din spate cu 12 mm. De asemenea, sistemul de direcţie a fost îmbunătăţit şi au fost montate un set de anvelope Michelin Pilot Sport 4S.

În plus, Peugeot a modificat aspectul maşinii cu o nouă bara de protecţie frontală care încorporează o priză tipărită 3D pentru a direcţiona aerul în radiator şi spre difuzorul din spate. Conceptul este vopsit în culoarea 'Selenium Gray'.

La interior există scaune noi acoperite cu piele şi Alcantara, un volan acoperit cu Alcantara şi detalii din fibră de carbon. Acoperişul şi stâlpii A sunt de asemenea acoperiţi cu Alcantara, iar finisaje "Kryptonite" se găseşte în jurul mânerelor uşii şi al tabloului de bord.

Producătorul francez nu a spus dacă modelul 508 Sport Engineering va ajunge pe linia de producţie.

VIDEO


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.