Plăcuţele de înmatriculare digitale sunt testate în California - VIDEO

Acestea folosesc ecrane e-Ink, la fel ca ...

În California sunt testate plăcuţe de înmatriculare digitale. Acestea folosesc ecrane e-Ink, la fel ca e-book reader-ele. Produse de compania Reviver Auto, aceste dispozitive nu sunt ieftine. Împreună cu costurile de instalare preţul se ridică la 700 de dolari. Mai mult, şoferii trebuie să achite un abonament lunar de 7 dolari, scrie Go4it.ro

În aceste condiţii, de ce şi-ar instala cineva pe maşină aşa ceva? Dispozitivele elimină nevoia de a schimba plăcuţele de înmatriculare fizice după ce maşina îşi schimbă proprietarul. Mai mult, pe ecrane pot fi afişate diferite mesaje în timp ce automobilul staţionează. Exemple: numărul de telefon al proprietarului sau „Revin în 5 minute!”. Mai mult, plăcuţele de înmatriculare digitale pot fi localizate prin GPS, în caz că maşina este furată.

În acest moment dispozitivele sunt testate în oraşul Sacramento pe 24 de automobile electrice Chevy Volt. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.