Podul de la Adunaţii Copăceni se închide

CNAIR a anunţat că podul de pe DN5 peste râul Argeş, de la Adunaţii Copăceni, se închide pentru 6 luni începând de astăzi, ora 11.

Podul de la Adunaţii Copăceni se închide Podul de la Adunaţii Copăceni se închide

CNAIR a anunţat că podul de pe DN5 peste râul Argeş, de la Adunaţii Copăceni, se închide pentru 6 luni începând de astăzi, ora 11.

Instituţia transmite că circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu situat la km 19+096 în următoarele 6 luni. Pe acest pod provizoriu în lungime de 1,1 km, situat pe ruta care face legătura între Bucureşti şi Giurgiu, se va circula pe 1 bandă pe sens cu o viteză de 30km/h.

Lucrările de reabilitare vor fi efectuate de Antreprenorul Eurocogen Filiala Aninoasa SRL şi au o valoare estimată de 8.931.504,76 lei fără TVA, informează CNAIR.

Lucrărilor vor consta în:

-demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate şi montarea unor dale prefabricate din beton armat;
- precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oţel;
- executarea hidroizolaţie;
- sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice;
- înlocuire parapet metalic pietonal;
- structură rutieră nouă;
- amenajare trotuare;
- montare parapet metalic direcţional de tip foarte greu;
- înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie, etc.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.