Poliţia Locală din Bucureşti a ieşit în stradă şi amendează şoferii care parchează neregulamentar

Mai sunt vizate şi artere precum: Calea Victoriei, Bd. Unirii, Piaţa Romană, Calea Dorobanţi, Şos. Colentina, Str. Ştirbei Vodă, Şos. Olteniţei, Bd. Dimitrie Pompeiu, Şos. Ştefan cel Mare sau Bd. Barbu Văcărescu.

Poliţia Locală din Bucureşti a ieşit în stradă şi amendează şoferii care parchează neregulamentar Poliţia Locală din Bucureşti a ieşit în stradă şi amendează şoferii care parchează neregulamentar

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a continuat în această săptămână activităţile în vederea prevenirii opririlor şi staţionărilor neregulamentare pe principalele bulevarde ale Capitalei. Prima arteră vizată a fost Şoseaua Mihai Bravu.

În câte două schimburi, poliţiştii supraveghează direct modul în care conducătorii auto parchează pe Şos. Mihai Bravu, între Vatra Luminoasă şi Şos. Iancului. O primă măsură aplicată de agenţii din cadrul Serviciilor Circulaţie Rutieră şi Ordine şi Linişte Publică a fost aceea de atenţionare a celor care îşi lasă maşinile pe prima bandă de circulaţie. 

Peste 100 de autoturisme au primit pliante de avertizare, prin care conducătorii auto au fost înştiinţaţi că au staţionat neregulamentar, în aşa fel încât au creat probleme în trafic. Altor 27 de şoferi li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale şi puncte de penalizare pentru încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Acţiunile Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti de identificare şi sancţionare contravenţională a conducătorilor de autovehicule care ignoră semnificaţia indicatoarelor rutiere şi parchează în zone în care acest lucru este interzis se concentrează, în această perioadă, pe marile artere ale Capitalei: Calea Victoriei, Bd. Unirii, Piaţa Romană, Calea Dorobanţi, Şos. Colentina, Str. Ştirbei Vodă, Şos. Olteniţei, Bd. Dimitrie Pompeiu, Şos. Ştefan cel Mare sau Bd. Barbu Văcărescu. Măsurile au caracter permanent.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.