Poliţista care s-a plâns de maşinile vechi de serviciu revine: „Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş”

Autor: Florin Jinga 09 mai 2019 Știri auto
Poliţista care s-a plâns de maşinile vechi de serviciu revine: „Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş”

Tânăra agentă a devenit poliţist în 2014, atunci când, recunoaşte ea, era „un copil naiv şi credeam că voi fi un om care va contribui la schimbarea lumii în bine, câte puţin în fiecare zi”.

„Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii”, scrie poliţista.

Totodată, Andrada Voicu spune că poliţiştii sinceri din ţara noastră sunt băgaţi în aceeaşi oală cu „lichelele parşive şi laşe” cu care celor tineri şi naivi, le este ruşine.

„Ruşine pentru că într-o ţară membră a UE, instituţiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi. Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată….

Citeşte articolul complet pe Gândul.info

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide