Poliţista care s-a plâns de maşinile vechi de serviciu revine: "Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş"

Poliţista din Paşcani care zilele trecute s-a plâns pe Facebook de parcul auto învechit al Poliţiei, a postat un alt mesaj. Andrada Voicu vorbeşte despre situaţia din sistemul de care aparţine.

Poliţista care s-a plâns de maşinile vechi de serviciu revine: "Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş" Poliţista care s-a plâns de maşinile vechi de serviciu revine: "Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş"

Tânăra agentă a devenit poliţist în 2014, atunci când, recunoaşte ea, era „un copil naiv şi credeam că voi fi un om care va contribui la schimbarea lumii în bine, câte puţin în fiecare zi”.

„Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii”, scrie poliţista.

Totodată, Andrada Voicu spune că poliţiştii sinceri din ţara noastră sunt băgaţi în aceeaşi oală cu „lichelele parşive şi laşe” cu care celor tineri şi naivi, le este ruşine.

„Ruşine pentru că într-o ţară membră a UE, instituţiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi. Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată....

Citeşte articolul complet pe Gândul.info

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.