Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren - VIDEO

Kyle Katsandris este un motociclist cascador care a atras atenţia internauţilor. Acesta a sărit peste o autostradă din California. Momentul poate fi asociat cu o scenă din Grand Theft Auto (GTA).

Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren - VIDEO Poliţiştii caută un bărbat care a sărit peste o autostradă cu motocicleta de teren - VIDEO

Bărbatul a postat un clip pe contul său de Instagram, în timp ce face uimitoarea săritură, însoţit de descrierea „Războincii de la bord au fost în plină forţă. Unde sunteţi acum?”, dar şi de hashtag-ul „fără limite”.

Potrivit legii, ceea ce a făcut el este ilegal, iar Poliţia spune că o să investigheze cazul. 

 
 
 

A post shared by KATS (@kyle_katsandris) on

 

Articol scris de Denisa Crăciun

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.