Porsche 911 GT3 RSR

Cel mai puternic model de competiţie al celor de la Porsche a primit o serie de modificări ce vor mări şansele la victorie ale viitorilor participanţi.

Porsche 911 GT3 RSR Porsche 911 GT3 RSR

Porsche 911 GT3 RSRPredecesorul noului model a reuşit să căştige câteva curse în competiţiile de anduranţă din Franţa, Belgia sau Germania, însă abia lansata versiune GT3 RSR are planuri mai mari decât atât. Conceput pentru o participare în clasa GT2 a curselor internaţionale de anduranţă, Porsche 911 GT3 RSR a primit numeroase modificări. Partea frontală a modelului iese imediat în evidenţă prin noul design, menit să ofere un boost în termeni de aerodinamică.

Suspensia a primit un nou set de setări iar noua cutie de viteze secvenţială cu şase trepte este considerabil mai uşoară decât predecesoarea sa. Motorul boxer de 3,8 litri rămâne aproape neschimbat, cu doar câteva modificări de detaliu. El dezvoltă 465 CP la 8000 rpm, un cuplu de 430 Nm la 7250 rpm iar limitarea intră la 9400 rpm.

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.