Porsche Cayenne chemat în service

Producătorul german Porsche cheamă în service 19.000 de SUV-uri Cayenne pentru a remedia o deficienţă la amplasarea conductelor de alimentare.

Porsche Cayenne chemat în service Porsche Cayenne chemat în service
Inginerii din Stuttgart au constat că, în timpul rulării, conductele de alimentare intră în contact cu blocul motor, defecţiune manifestată printr-un zgomot deranjat. Pe lângă enervantele "bătăi", cauzate de trepidaţiile motorului şi evidenţiate de constructor, mai există şi riscul de deterioare şi supra-încălzire a conductelor, ceea ce ar conduce la efecte mult mai grave asupra automobilului.

Această problemă afectează 18.856 unităţi vândute în toată lumea, între 30 noiembrie 2006 şi 18 februarie 2008. Porsche susţine că remedierea se va face în mod gratuit şi că nu dureză mai mult de 40 de minute. De asemenea, până acum s-au primit doar cinci plângeri şi că nu au fost incidente grave.

Constructorul german îşi propune ca în acest semestru să vândă aproximativ 20.500 de unităţi
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.