Porsche Engineering Romania atinge 100 de angajaţi şi continua recrutările

La doi ani de la deschiderea oficială a subsidiarei locale, Porsche Engineering România şi-a inaugurat noul sediu din Vivido Business Center, în Cluj-Napoca.

Porsche Engineering Romania atinge 100 de angajaţi şi continua recrutările Porsche Engineering Romania atinge 100 de angajaţi şi continua recrutările

La doi ani de la deschiderea oficială a subsidiarei locale, Porsche Engineering România şi-a inaugurat noul sediu din Vivido Business Center, în Cluj-Napoca, sărbătorind în acelaşi timp atingerea pragului de 100 de angajaţi. Obiectivul de recrutare al compania pentru finalul acestui an este de 120 de angajaţi.

Birourile Porsche Engineering din Cluj au fost echipate cu cele mai noi tehnologii, care vor facilita munca pe o diversitate de proiecte, variind de la soluţii digitale şi de mobilitate electrică, până la Computer Vision, Machine Learning, cercetare Big Data şi condus autonom. Printre cele mai importante dotări ale noului sediu se numără un laborator dedicat, cu numeroase computere de bord, unde inginerii pot face setările automate la interfeţele maşinilor.

Porsche Engineering este deţinută integral de constructorul de maşini sport Porsche AG, cu sediul în Stuttgart. Prin urmare, munca inginerilor din Cluj are ca rezultat concret noi opţiuni şi inovaţii, încorporate pe maşinile sport Porsche vândute în întreaga lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.