Povestea Chairslayer merge mai departe: primul client [VIDEO]

Povestea, pe scurt: un băiat imobilizat în cărucior cu rotile şi-a făcut o maşină de drift specială şi acum îi învaţă şi pe alţii în cărucioare cu rotile să driftuiască.

Povestea Chairslayer merge mai departe: primul client [VIDEO] Povestea Chairslayer merge mai departe: primul client [VIDEO]

Despre Rob Parsons ai mai auzit la noi pe site, când şi-a spus povestea care l-a transformat în „Chairslayer”. Drifter profesionist şi amator de (alte) sporturi extreme, a suferit un accident care i-a deconectat picioarele de creier. Pasiunea şi multă, multă muncă l-a pus în punctul în care şi-a croit singur o maşină de drift cu controale speciale. Rob a zis că el vrea nu doar să se distreze cu maşina lui specială, şi să-i înveţe şi pe alţii în condiţia lui să se distreze. 

Ei bine, tot ce a zis Rob s-a confirmat ca veridic odată cu apariţia primului client, Ben Conolly. Nu are rost să-ţi spun mai multe, atâta timp cât ai la dispoziţie un clip foarte frumos cu primii doi chairslayeri de pe Terra

Morala poveştii? Iubeşte şi nu ceda. Totul este posibil. S-aveţi o zi frumoasă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.