Premierele Chevrolet la Paris 2010

Chevrolet ne va gratula la Salonul Auto de la Paris 2010 cu patru premiere mondiale: Chevrolet Aveo, Captiva, Cruze hatchback şi Chevrolet Orlando.

Chevrolet va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2010 patru premiere mondiale. Una din cele patru premiere este Chevrolet Orlando, un model derivat din conceptul Orlando prezentat la Salonul Auto de la Paris 2008.

Cea de-a doua premieră mondială Chevrolet, va fi noul Aveo, model care prezintă un look tineresc, modelul fiind destinat clienţilor mai tineri, datorită aspectului sport hot-hatch. O variantă sedan cu patru uşi va fi lansată împreună cu versiunea hatchback vara viitoare.

VEZI VIDEO CU PREMIERELE CHEVROLET!

Noul Chevrolet Captiva, cea de-a treia premieră mondială, este tehnic un facelift al modelului actual. Modificări majore pot fi observate doar la partea frontală, spatele beneficiind de o uşoară redesenare. Odată cu introducerea acestui model, cei de la Chevrolet vor lansa şi o nouă gamă de propulsoare.

Cea de-a patra premieră mondială, dar nu cea din urmă, este Chevrolet Cruze hatchback, model care se va lua la "trântă" cu Hyundai i30 şi KIA Cee'd, Citroen C4, Fiat Bravo sau chiar VW Golf.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.