Premiu pentru Michelin Primacy Alpin

Noua anvelopă Michelin Primacy Alpin a fost premiată cu distincţia "cea mai bună recomandare" într-un test condus de Allgemeiner Deutscher Automobil Club (ADAC), Asociaţia Germană de Automobile.

Premiu pentru Michelin Primacy Alpin Premiu pentru Michelin Primacy Alpin

Testul comparativ, organizat de ADAC împreună cu omologii săi austrieci şi elveţieni, a antrenat 16 mărci de anvelope de iarnă cu dimensiunea 205/55 R16 H. Testele au urmărit verificarea aderenţei pe drumuri acoperite cu zăpadă şi gheaţă, precum şi comportamentul lor pe suprafeţe umede şi uscate. Longevitatea lor a fost de asemenea măsurată, iar la această categorie Michelin Primacy Alpin a primit cel mai bun scor, conducând detaşat.

În conformitate cu rezultatele obţinute, ADAC declară că noua anvelopă Michelin Primacy Alpin "este foarte bine echilibrată, are cel mai bun rezultat pe suprafeţe uscate, se comportă bine pe zăpadă şi ploaie şi se uzează greu.”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.