Preţul SUV-urilor în picaj

Preţul modelelor SUV second hard a picat în SUA drastic în prima jumătate a acestui an, urmare evidentă a creşterii preţului combustibililor.

Preţul SUV-urilor în picaj Preţul SUV-urilor în picaj

Potrivit unui raport Manheim Consulting, o companie cu sediul în Atlanta ce se ocupă cu furnizarea de informaţii referitoare la maşinile rulate, preţul mediu al unui SUV second hand a fost de 10187 de dolari, cu 26% mai puţin comparativ cu anul trecut.

Scăderea faţă de luna iunie a fost doar de 1,7%, însă nici piaţa pick-up-urilor nu a stat mult mai bine, cu 1% în aceeaşi lună şi 20% pe tot anul. De altfel toată piaţa auto din SUA suferă un mic declin, cu  o scădere totală de 4,3%, influenţată evident de scăaderile masive de la cele două categorii de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.