Preţurile în România pentru noua Mazda MX-5

Autor: Iulian Dnistran 04 sept. 2015 Știri auto

Mazda MX-5 ND (adică a patra generaţie) poate fi comandată acum şi în România. Roadsterul nipon are un preţ de pornire de 20.990 de euro cu TVA pentru varianta de bază cu motor de 1,5 litri cu 130 CP, în vreme ce versiunea de top cu motorul de 2,0 litri cu 160 CP ajunge la 28.990 de euro cu TVA.

Pe piaţa noastră vor fi disponibile cinci niveluri de echipare, începând cu Emotion şi terminând cu Revolution Top. Dotările standard de bază includ jante din aliaj de 16 inci, patru airbaguri, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice şi computer de bord, în vreme ce modelul de top vine cu scaune sport Recaro, sistem audio Bose cu nouă difuzoare, faruri adaptive, sistem de navigaţie şi multe altele.

Indiferent de motorizare, noua Mazda MX-5 are tracţiune pe spate şi o transmisie manuală cu şase trepte. Trebuie să ştii că dacă alegi propulsorul mic nu poţi să primeşti diferenţial cu alunecare limitată şi că motorul mare e disponibil doar pe versiunile Revolution şi Revolution Top. Şi mai trebuie să ştii că orice alegi o să te distrezi pe cinste, fiindcă noul MX-5 se conduce excelent.

Uite şi lista de preţuri (cu TVA):

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide