Preview Geneva 2011: Mitsubishi Global Small Concept

Cu mai bine de o lună de zile înainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva 2011, Mitsubishi a prezentat o primă poză a conceptului Mitsubishi Global Small Concept.

Preview Geneva 2011: Mitsubishi Global Small Concept Preview Geneva 2011: Mitsubishi Global Small Concept

Versiunea de serie va intra în producţie în 2012 şi va fi produsă în noua fabrică Mitsubishi din Thailanda. Viitorul model Mitsubishi va avea emisi reduse de CO2 (aproximativ 90 g/km) datorită unor tehnologii de reducere a consumului de carburant.

Cei de la Mitsubishi spun că Global Small Concept va beneficia de motoare cu cilindree mică, de 1,0 litir şi 1,2 litri, echipate cu tehnologii Start/Stop şi cu un sistem de recuperare a energiei la frânare. În plus, transmisia va fi asigurată de o nouă generaţie de cutii CVT, iar cauciucurile vor fi special concepute pentru diminuarea forţelor de frecare.

Mai multe informaţii vor fi disponibile cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.