Prima linie robotizată de reparaţii de caroserie a fost inaugurată la Iaşi

Casa Auto a inaugurat la Iaşi prima linie robotizată din Europa de Est pentru reparaţii de tinichigerie, vopsitorie şi caroserie. Aceasta va permite realizarea mai rapidă a reparaţiilor, dar şi o creştere a calităţii lucrărilor.

Prima linie robotizată de reparaţii de caroserie a fost inaugurată la Iaşi Prima linie robotizată de reparaţii de caroserie a fost inaugurată la Iaşi

Noul centru tehnic, care se întinde pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, se află la periferia oraşului Iaşi, fiind rezultatul unei investiţii de 2,5 milioane de euro. Calitatea lucrărilor este garantată de procesul computerizat care permite realizarea reparaţiilor la o calitate înaltă şi într-un timp mult mai scurt decât în cazul sistemului clasic.

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto”, a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester Group, compania care deţine brandul Casa Auto. Linia robotizată vine în sprijinul specialiştilor Casa Auto Centru Tehnic pentru a recrea de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie, astfel încât maşina clientului să arate ca nouă. 

„La Casa Auto Centru Tehnic garantăm că prin tehnologia elveţiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul şi scurtăm procesul de reparaţie, obţinând acelaşi rezultat ireproşabil, de fiecare dată” a spus şi Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.