Primăria Capitalei va deconta combustibil de până la 500 lei pe lună pentru persoanele care fac car-sharing

Autor: Marius Vișan 22 nov. 2018 Știri auto
Primăria Capitalei va deconta combustibil de până la 500 lei pe lună pentru persoanele care fac car-sharing

Primăria Capitalei va deconta combustibil de până la 500 lei pe lună pentru persoanele din regiunea Bucureşti-Ilfov care fac car-sharing. Proiectul a fost aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Măsura este propusă pentru decongestionarea traficului din oraş şi simularea mobilităţii.

Potrivit proiectului de hotărâre aflat din nou pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de joi, Primăria Capitalei propune decontarea combustibilului folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti.

„Stimularea prin decontarea combustibilului in valoare de pana la 500 lei lunar în vederea încurajării unor asocieri voluntare prin care părinţii elevilor unităţilor de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care au domiciliul în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov pot folosi în comun autoturismul proprietate personală în vederea transportului copiilor, la instituţiile de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care vor fi selectate în cadrul unui proiect pilot”, se arată în proiectul de hotărâre.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide