Primele imagini cu noul BMW X6. Imagini „scăpate” pe internet cu noul SUV german – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 iul. 2019 Știri auto

Mai multe imagini cu noul model BMW X6 au fost apărut pe internet, înainte de prezentarea oficială.

Imaginile arată că modelul a fost echipat cu o bară frontală mai agresivă, şi prize de aer mai mari. SUV-ul are, de asemenea, faruri subţiri şi o grilă masivă în formă de rinichi. 

Modificări mai mari apar şi în spate, deoarece modelul are o bară spate cu prize marei de aer şi blocuri oprice asemănătoare cu cele folosite pe Seria 8. De asemenea, putem vedea şi un spoiler integrat pe hayon.

Până la prezentarea oficială şi publicarea unor informaţii oficiale referitoare la motorizări şi dotări, rămâne să ne mulţumim cu aceste trei poze. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide