Primele imagini cu noul BMW X6. Imagini „scăpate” pe internet cu noul SUV german - GALERIE FOTO

Până la prezentarea oficială şi publicarea unor informaţii oficiale referitoare la motorizări şi dotări, rămâne să ne mulţumim cu aceste trei poze.

Primele imagini cu noul BMW X6. Imagini „scăpate” pe internet cu noul SUV german - GALERIE FOTO Primele imagini cu noul BMW X6. Imagini „scăpate” pe internet cu noul SUV german - GALERIE FOTO

Mai multe imagini cu noul model BMW X6 au fost apărut pe internet, înainte de prezentarea oficială.

Imaginile arată că modelul a fost echipat cu o bară frontală mai agresivă, şi prize de aer mai mari. SUV-ul are, de asemenea, faruri subţiri şi o grilă masivă în formă de rinichi. 

Modificări mai mari apar şi în spate, deoarece modelul are o bară spate cu prize marei de aer şi blocuri oprice asemănătoare cu cele folosite pe Seria 8. De asemenea, putem vedea şi un spoiler integrat pe hayon.

Până la prezentarea oficială şi publicarea unor informaţii oficiale referitoare la motorizări şi dotări, rămâne să ne mulţumim cu aceste trei poze. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.